Info en contact

De jeugddienst houdt zich bezig met alles wat belangrijk is voor de jeugd in Bierbeek. De jeugddienst bevindt zich aan het onthaal van de borre. Jeugdconsulent is Kelly Vermeulen. Contact: tel: 016 26 97 54 - jeugddienst@deborre.be

De jeugdconsulent Kelly is bereikbaar tijdens de openingsuren van de borre:

  • maandag van 9 u tot 16 u
  • dinsdag van 9 u tot 16 u en van 18 u tot 20 u
  • woensdag van 9 u tot 16 u
  • donderdag van 9 u tot 16 u
  • vrijdag van 9 u tot 12 u

De jeugddienst volgt op: het is belangrijk voor de jeugddienst om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van het jeugdbeleid in Bierbeek. De jeugddienst volgt daarom alles op wat met jeugd te maken heeft, jeugdlokalen, speelpleinwerking, speelstraten, jeugdraad, enz.

De jeugddienst ondersteunt: de jeugddienst organiseert ook heel wat activiteiten voor kinderen en jongeren zoals kinderhoogdag(samenwerking cultuur), speelpleinwerking, crea- week, buitenspeeldag, enz.

De jeugddienst informeert: zit je met een vraag of ben je op zoek naar informatie? Spring dan zeker en vast eens binnen op de jeugddienst. De jeugddienst ondersteunt alle Bierbeekse jeugdwerkinitiatieven en ook de jeugdraad. Deze laatste geeft adviezen aan het gemeentebestuur over alles wat belangrijk is voor de jeugd en het jeugdwerk.

delen print naar pdf afdrukken